Папагал и буф

Одат двајца Охриѓани да купат папагали.
Продавачов немал два, па на едниот му дал папагал, а на другиот був.
По неколку дена се среќаваат.
- Море како папагалов, зборвит?
- Ооооо не да зборвит море уста не затворат, глаава тапан ми ја напрај.
- А твојов како, зборвит?
- Мојов не зборвит, ама се интересират.

Вицотека

 • Некој црнец во пустина ќе умрел од жед кога покрај една оаза нашол вирче вода во кое пливала една златна рипка.
  - Аман не ми ја пиј...

 • Се испијанив со лошо друштво.
  Оти лошо?
  Никој не пиеше, морав сам!

 • Викат, ако пииш млеко, стануваш појак.
  Ее, ај испиј 10 чаши млеко, и пробај да го мрдниш ѕидот?
  Не бива, нели...
  Ај испиј...

 • Дошле вампири на гости кај Дракула. Овој ништо не сакал да ги послужи, па затоа тие почнале сами да тарашат по станот за да најдат нешто за...

НАЈДОБРАТА ХОСТИНГ УСЛУГА