Статистика

1981 година
1. Принцот Чарлс се ожени
2. Ливерпул стана европски шампион
3. Папата почина
2005. година
1. Принцот Чарлс се ожени
2. Ливерпул стана европски шампион
3. Папата почина
Наравоучение прво:
Ако принцот реши да се ожени по трет пат, а Ливерпул игра во финалето во Лигата на Шампионите, треба да го предупредат папата!
Наравоучение второ:
Ако принцот реши да се ожени по трет пат, а папата умре, треба да се обложиме на Ливерпул.

Повеќе од ВицотекаНа гинеколога ќерка сс мајку: - Девојче ти сексуалан живот како што виду имаш? - Не докторе, тој знаеш, ја кд беше на... + повеќе

На автобуската станица се сретнуваат две пријателки плавуши: "Дали ти се омажи?" "Јас не." "Па што чекаш?" "Автобус."

Гатачката на карти и вели на жената: - Вашиот маж наскоро ќе умре. - Тоа го знам, види дали ќе има истрага?

Плавуша вика од бањата: - Мили дај ми шампон! - До кадата има полно шампони! - Да, но на нив пишува “за сува коса”, а... + повеќе