Чевлар

Јас би бил најсреќен кога сите би пешачеле по 10км дневно.
Што сте вие, лекар? -Не јас сум чевлар.

Вицотека: 

Вицотека

 • Се сретнале Американец, Французин, Турчин и Македонец и почнале да си зборуваат кој на што е горд.
  Американецот:
  -Јас сум горд на...

 • Што е среќа во несреќа?
  - Кога жена ти ќе ти признае дека имаш најголем во цела зграда!

 • Igraju fudbal popovi i časne sestre:
  Časne sestre imaju veliku prednost imaju golmanku koja ga nije primila 43...
 • Пошол Хасо на гости кај Фата и Мујо. Кај нив имало и други гости, се расположиле, пивнале по некоја чашка, и на Хасо му се видела Фата многу...