Тури уште по една

Доаѓа Трпе дома, мртов пијан. Трпана му врзува еден шамар и му вика:
- Ќе пиеш уште, а?
Трпе молчи. Трпана пак му врзува шамар:
- Сакаш да пиеш, а?
Трпе молчи. Трпана и по трет пат му врзува шамар и вика:
- Сакаш да пиеш, а?
И Трпе одговара:
- Добро де, тури уште по една кога веќе толку запна.

Повеќе од ВицотекаДечко и девојка сами во стан. Дечкото се впушта во предигра: Дечкото: Што ти е ова? Женската: Носе. Дечкото: Може да го... + повеќе

1. РЕТКО ЗАПОСЛЕНИ 2. ЗАПОСЛЕНИТЕ РАБОТАТ ЗА ОНИЕ КОИ НИШТО НЕ РАБОТАТ. 3. ИАКО РЕТКИТЕ РАБОТАТ ЗА ОНИЕ КОИ НИШТО НЕ... + повеќе

Вози такси жена и наеднаш кочи нагло а жената: - Ве молам пазете малце па јас имам 8 деца? - Вие имате 8 деца , а мене... + повеќе

Нурка некој нуркач со полна опрема во море на 10 метри и забележува човек без никаква опрема на истата длабочина. Се... + повеќе