Паметен

Судија га прашуе лопова:
- Оженет ли си?
- Не сам и никад нема ни да се жену!
- Толко паметан човек си, а крадеш!

Повеќе од ВицотекаДиректор на фирма вработува нова секретарка. Уште првиот ден и ги диктира правилата: - Кога ќе речам Сакам кафе, значи... + повеќе

Некој човек и со десет евра отишол во јавна куќа и го прашува што може да добие за 10 евра Макрото му одговара: -... + повеќе

Јувентус - Милан играат лига на шампиони. Слободен удар за Јуве на 25 метри. Дел Пјеро ја мести топката, а Колина... + повеќе

Некој поп имал три ќерки. Итар Пејо одамна им имал фрлено мерак, па решил да почне да работи кај попот. Еден ден попот... + повеќе