Лав

Енглез:
- Мојата жена во кревет е како лавица.
Француз:
- Мојата е жена нежна како пеперутка.
Трпе:
- Па ни мојана не личи на човек?

Повеќе од ВицотекаСе случува несреќа на брод, единствени преживеани се Јапонец и Црногорец. Седат двајцата во чамец за спасување и... + повеќе

Која е разликата меѓу педофил и министер за образование? Педофилот ги сака децата.

Остарела некоја жена, па децата една вечер ја однеле во старачки дом, за подобро да се грижат за неа. Утрото, две... + повеќе

Мало пиленце ја прашува мајката кокошка: - Мамо, мене штркот ли ме донесе? - Да, само не кажувај му на татко ти!