Секретарка

Добра секретарка вели:
- Добро утро директоре!
Одлична секретарка вели:
- Утро е директоре!

Вицотека

 • Трпе си ја однел ќеркичката на работа. И кога се вратиле таа го прашува:
  - Тато, зошто твојата секретарка ја викаш кукла?
  Трпе...

 • Операциона сала, слушате се, но не може да го контролирате вашето тело.

  Работи кои не би сакале да ги слушнете?

  • Подобро
  • ...
 • Жената му вика на мажот “Сега ли се иди дома, 7 сабајле е кај беше цела ноќ!“     
  Мажот одговара “Па нели знаеш...

 • Ирска, ќерката ненадејно се врќа дома после 5 години отсуство, за кое време ниеднаш не се јавила.
  Таткои ја кара:
  - Што е со тебе...