Кумановац у лабораторију

Кумановац у лабораторију да му земев крв.
Боцка га сестра ама не му тече крв?!
Боцка га у друг прст исто?!
Што ќе прави она земе да му га сиса прст и сиса сиса и на крај крв потече.
И Кумановац цел сречан вика ву на сестру:
- Сестроооо, доктор кажа и мокрачу да ми земете!!!

Повеќе од ВицотекаНа Трпе му дошла сметка за струја, па бесно ѝ се развикал на жената: - Да, огромна сметка, така е кога ја позајмуваш... + повеќе

Четириесетина = 49 Авантуристички дух = Спиела со сите Атлетски градена = Нема гради Просечен изглед = Грда Убава =... + повеќе

Одат двајца Охриѓани да купат папагали. Продавачов немал два, па на едниот му дал папагал, а на другиот був. По неколку... + повеќе

Директор на фирма вработува нова секретарка. Уште првиот ден и ги диктира правилата: - Кога ќе речам Сакам кафе, значи... + повеќе