Југо

Моето YUGO
- Ѓубре кое цела ноќ мисли како да ме зафркне утрото.

Вицотека

 • Енглез:
  - Мојата жена во кревет е како лавица.
  Француз:
  - Мојата е жена нежна како пеперутка.
  Трпе:
  - Па ни...

 • -Абре комши што им правиш на доматите што се толку црвени и зрели, кај мене се се уште зелени.
  Комшијава се помислил малку и и рекол...

 • Како се пушта кумановац на девојку...
  - Срце ја што можу да ти обеќам никој неможе да ти купи!

 • Влегува пијаница во кабина за исповедање во католичка црква, седнува и молчи. Молчи тој така неколку минути, па свештеникот поткашлува да го...

НАЈДОБРАТА ХОСТИНГ УСЛУГА