Способност за размислување

Што е тоа интелектуалец?
Тоа е индивидуа која поседува способност за размислување подолга од два часа за нешто што не се нарекува секс.

Повеќе од ВицотекаНаградна игра во маркет за техника. Ако купите шпорет модел DE Lux од 39,999.00 денари, во релната ќе најдете една... + повеќе

Касиерката во кино: - Добро човеку, зошто по трет пат купувате билет? - Па, што да правам, таму на вратата стои еден... + повеќе

Kako reagiraju Engleskinja, Francuskinja i Fata kad ih muž zatekne s drugim muškarcem u krevetu? Engleskinja: - Džone,... + повеќе

Додека одел по улицата македонски пратеник во собранието го удира камион и тој трагично загинува. Неговата душа... + повеќе