Ист ден

Го прашува учителката Јован:
- Кажи ми јоване, една случајност.
Јован:
- Моите мама и тато се венчаа во ист ден.

Повеќе од ВицотекаŠto plavuša podrazumijeva pod svjetlosnom godinom? Godišnji račun za struju.

Жената се враќа од доктор каде и кажале дека ќе живее уште 12 саати, па му вели на мажот дека сака за последен пат да... + повеќе

Се сретнале зебра и магаре. Зебрата го прашува магарето: – Што животно си ти? А магарето: – Соблечи ги пижамите, па ќе... + повеќе

Зошто жените емигрираат во Австралија Таму таквите растат на дрво!