Нервоза

Пред операција пациентот жив нервозен:
Докторот го прашува:
- Што ти е бе, човеку?
А овој:
- Докторе, ова ми е прва операција.
Докторот:
- Е де, па што?! И мене ми е.

Вицотека

 • Што се случува кога две плавуши трчаат една кон друга?
  - Се крши огледалото.

 • Фата родила единаесето дете.
  Ја прашува докторот, како ќе ти се вика детето?
  Фата: Па Мујо.
  Докторот: А како ти се викаат...

 • Се шетале две проститутки низ трговски, и едната и вика на другата:
  - Аааа вечерва ќе има муштерии, ми мириса на сперма.
  Другата...

 • Тато ти што сакаше, машко или женско дете?
  - Ништо бе сине, јас само сакав убаво да си поминам!