Заедничко

Што имаат заедничко мажот и сперматозоидот?
И обајцата имаат 1:1 000 000 шанси да станат луѓе.

Повеќе од ВицотекаПлавуша оди во продавница и го прашува продавачот: - Колку пари е чоколадава? - Пет бакнежи! - Во ред, сега баба ми ќе... + повеќе

Ева: Адам дали ме сакаш? Адам: Ма јок! Ева: (плаче) Тогаш зошто сакаш да водиш љубов со мене? Адам: А гледаш ти некој... + повеќе

Šta nam daje kokoška? Pita učiteljica malog Pericu: • Perice, šta nam daje kokoška? • Јаja. • Bravo! I šta još? • Јоš... + повеќе

Праат муабет двујца Македонски газди и едниот се жали на другиот: Четири месеца не сам дал плата на моите работници, а... + повеќе