Босанка

Како се вика босанка која работи во книговодство?
- Сабира.
Како се вика босанка која зголемува?
- Зумка.
Како се вика осамена босанка?
- Самка.
Како се вика босанец кој не пуши?
- Недим.
Како се вика босанка која студира на ДИФ?
- Садифа.
Како се вика босанец кој прави џем?
- Џемо.
Како се вика босанка која ја бара мајка си?
- Џенана.
Како се вика босанец кој никогаш не бил на месецот?
- Муневер.
Како се вика босанка нимфоманка?
- Небира.

Повеќе од ВицотекаДедо му на Трпе седи во дневната и си чита весник и доаѓа до делот за некролози, во тој момент влегува внук му Трпе: -... + повеќе

Плавуша прв пат прави ручек и после 2-3 залчиња мажот прашува: - Драга а со што го полнеше крапот? - Како тоа мислиш... + повеќе

Се возат панкер и кумановец во воз. Панкерот целиот избушен со обетки, пирсеви… а косата панкерска офарбана у црвено... + повеќе

Си биле дечко и девојка и после сексот дечкото ја прашува девојката: -Прв ли сум ти јас ? Девојката замислена: -За... + повеќе