Импотентност

Оди Трпе во трафика и купува цигари. Гледа на кутијата пишува "Пушењето предизвикува импотентност".
Се враќа и му вика на дечкото што работи во трафиката:
- Извини, може да ги сменам цигариве за оние рак што се добиваше од нив?

Повеќе од ВицотекаСе бара работник за на автобуска: Спецјално работно место: Мавтање на патници во автобус.

Решиле лисицата, волкот и магарето да отворат фирма. Лисицата рекла: - Јас сум итра, ќе отидам во општината и веднаш ќе... + повеќе

- Докторе имам депресија. - Најдобро средство е да се нурнете во работата. - Ама, докторе јас сум чистач на ВЦ шољи !!!

Жената чита весник и му кажува на мажот: - Катастрофа, некој човек дента се запознал со некоја жена, вечерта се оженил... + повеќе