Колку убаво мириса

Шетаат дечко и девојка покрај скара, а таа мирисааа...
- Девојката:
- Ох, колку убаво мириса!
- Дечкото како вистински кавалер:
- Сакаш да поминеме уште еднаш?

Вицотека

 • Тој: Дали ќе се омажиш за мене?
  Таа: Имаш ли стан?
  Тој: Не...
  Таа: Имаш ли BMW?
  Тој: Не...
  Таа: Зимаш ли плата...

 • Отишол Цветко на пазар и прашува?
  -Колку се јаболкиве?
  Колку повеќе земеш толку поефтино.
  -Епа пуни додека не станат...

 • Пушиш?
  -Да
  -Колку дневно?
  -Три кутии!
  -Колку пари е една?
  -80 денари
  -И колку години пушиш?
  -15...

 • Цветко и вика на жена си:
  - Жено, морам да ти се исповедам нешто…
  - Што си направил сега?!
  - Кога имаме секс цело време...

НАЈДОБРАТА ХОСТИНГ УСЛУГА