Свадба

Кој е врхунецот на пијанството на свадба???
Доаѓа тортата а ти прашуваш:
- Кој има роденден денес!!!

Вицотека: 

Вицотека

 • Луѓе кои прават телевизиска анкета на улица налетуваат на Трпе и му поставуваат прашање:
  - Господине, што мислите што е полошо,...

 • Зашто никој не смее да га пипне Цигу што иде у III-б оделение?
  Затој што татко му иде у VIII-a оделение!!!

 • - Цел ден повраќам зелено.
  - Каква ви е столицата?
  - Па дрвена, тапацирана.

 • Која е разликата помеѓу исончана плавуша и печено пиле?
  - И кај двете белото месо е најубаво!