Поп и магаре

Се возел попот со кола и наишол на мртво магаре, земал телефонот и се јавил во полиција:
Добар ден овде поп Трајан, сакам да ве известам дека на патот има мртво магаре и би требало да дојде некој да го тргне од патот.
Полицаецот сакал да се нашали и му вели на попот:
А попе дали му прочитавте молитва?
Попот:
Не еве сега се спремам, сакав прво на роднините да им јавам !!!

Вицотека

 • Еднаш додека Чак Норис лежеше на стомак,
  доби ерекција и пронајде нафта.

 • Зошто жена не запросува маж?
  Зошто кога жена би клекнала пред маж, тој ќе почне да го откопчува шлицот!

 • Го прашува детето својот другар од кај доаѓаат децата?
  - Од на мајка ти пи*ката, од кај па ја да знам!!!

 • Млад дечко му пратил во Хаг тегла со говна на политичарот со порака:
  Еве ти издаицо, најади се.
  По неколку дена стига тегла со...