Плива по земја

Исус иде по вода,
Чак Норис плива по земја

Вицотека: 

Вицотека

 • Перица и вели на наставничката:
  - Напишав песна за сексот.
  - Хмм... Добро Перица ајде кажи ја.
  - Станувам рано, одам на...

 • Што е заедничко меѓу Телевизиско Шоу и Шоу во Живо?
  -Телевизорот можеш да го изгасиш!

 • Две плавуши седат на кафе и разговараат за друга плавуша:
  - Слушна ли, се удавила пред 2 дена на река?
  - Како?
  - Паднала од...

 • Mata i Stipa idu iz birtije dobro nalokani...
  Mata je malo pretjero pa povrati... po košulji...
  kaže; jooj ubit će me žena kad...

НАЈДОБРАТА ХОСТИНГ УСЛУГА