Сообраќаен знак

Кој сообраќаен знак не постои во Црна Гора?
Работи на патот!

Вицотека: 

Вицотека

 • - Срце, дали е татко ти терорист?
  - Зашто?
  - Па ти си излегла бомба!

 • Седеле Дејан и Саша Матиќ у кафиќ, Саша кивнал а Дејан му рекол:
  - Дај брате и мене отвори ми лименка.

 • Трпе оди во продавница за спортска опрема:
  - Имате ли падобрани?
  - Да!
  - Ве молам да ми објасните како се користат?...

 • Миличок, како ми стои новиов шешир?
  -Прекрасно, мила, ти го покрива целото лице!