Молчење

Не ја прекинувај жената додека молчи.

Вицотека: 

Вицотека

 • Што е Грев, а што Греота?
  - Грев е да га ставиш у пи*ку, а Греота е да га извадиш!!

 • Жена мазохист и маж садист на првата брачна ноќ:
  - Мажу, тепај ме, беси ме, силувај ме, што сакаш прави ми!!!
  - Не сакааааааам...

 • На јубилејот на еден стогодишњак новинарка го прашува:
  - Господине, која е тајната за Вашата долговечност?
  - Останав вдовец уште...

 • Снаата и свекрва решиле заедно да одаат на пазар. Одејќи низ пазарот свекрвата здогледала некои убави домати и и рекла на снаата:
  -...