Најјак

Зошто Чак Норис е најјак?
- Зошто вежба 2 пати дневно.

Вицотека: 

Вицотека

 • Оженет маж имал афера со неговата секретарка. Еден ден отишле во нејзиниот стан и воделе љубов цело попладне. Исцрпени, заспале и се...

 • Професор прашува студент:
  Кој е омилениот одговор на студентите?
  Не знам!?
  Точен одговор!

 • Докторот му вика на Трпе:
  - Ви го извадив забот што ве болеше. Не треба да јадете во наредните два часа.
  - Докторе, со овие твои...

 • Се јавува човек што дтка во полиција и вели:
  - Попопополиција?
  - Да полиција.
  - Кококошките на комшијата ми сметаат да...