Брзината на светлината

Што можете да заклучите кога фрлате мачка и запалена светилка наземи?
Дека мачката паѓа со брзината на светлината!

Вицотека

 • Cura kaže dečku:
  - Ipak u tebi ima nečeg erotičnog ...!
  Dečko sav sretan upita:
  - Stvarno? A što to?
  Cura:
  -...

 • Како може да се нарече Југославија по смртта на Тито?

  ТИТАНИК.

 • Се возат две плавуши во фиќо...
  Фиќото почнало да трокира. Едната русокоса ја отвора хаубата:
  - Па ти немаш мотор!
  Другата...

 • Човек влегува во продавницата и гледа ситуација: Продавачката плаче и се извинува а човекот до нејзе се дере...