Кец по сексуално воспитување

Гоки добил кец по сексуално воспитување, седнува и на Зоки му вика,
другар ќе и се осветиме, ти ќе и ја дигнеш суќната а јас ќе ја удрам по јајца!!!

Вицотека: 

Вицотека

 • - Цел ден повраќам зелено.
  - Каква ви е столицата?
  - Па дрвена, тапацирана.

 • Доаѓа Мујо еден ден дома со кеса полна кондоми . Кога го видела Фата му вика:
  - Де бе Мујо што си купил толку кондоми што ќе ти се ?...

 • Зошто плавуша не може да земе возачка дозвола?
  - Затоа што кога инструкторот ќе и рече паркирај се, таа оди на задното седиште и ги...

 • Што ке се случи ако црнец и белец паднат од зграда?
  Еурокрем.