Версаче

Баци и вели на Чае:
- Знаеш дека умре Версаче?
- Кој бе?
- Оригиналот!

Вицотека

 • Си бил младич на испит по логика и професорот му вели:
  - Ќе ти ставам 5 зошто ништо не знаеш!
  А студентот му враќа:
  -...

 • Дошла некоја госпоѓа пред Свети Петар и само што почнале со разговор се слуша страшен врисок.
  - Што е тоа? - праша она
  - Ма ништо...

 • Како се вика цигански турнир во тенис:
  - ROMAN GARROS

 • На нејзината смртна постела бабата му се обраќа на внукот:
  "Сакам да ти оставам фарма со две големи вили, три
  трактори, ергела на...