Сокол

Која земја во Европа беше најзагрозена од птичји грип?
- Црна Гора се сокол до сокол!!!

Вицотека: 

Вицотека

 • Што прави циган пред компјутер?
  - Чепка во Recycle Bin....

 • Фаќа поп златну рибицу, па вика:
  - Слушај, ќе те пушту ако ми испуниш две жеље.
  - Кажи, вика рибица.
  - Прва е да не сам...

 • Гоки добил кец по сексуално воспитување, седнува и на Зоки му вика,
  другар ќе и се осветиме, ти ќе и ја дигнеш суќната а јас ќе ја...

 • Една баба полни 100 години, и на својот сопруг кој има 99 му вели:
  - Е мој Трпе, пред да одам на оној свет би сакала да ти ја кажам...