Танга

Трпе и купил танга на Трпана.
Одговор:
- Бем ти гаќи кога во нив ни говно не може да застане!!!

Вицотека

 • Трпана му ѕвони на Трпе:
  - Трпе, да не ја имаш чепкано навигацијата на колата?
  - Да, сакав да видам колку е растојанието од...

 • Професорот: Деца, утре имаме многу важна контролна. Изостаноци не признавам со никакви оправдувања !
  Еден ученик: А што ако сум...

 • Се расправаат две плавуши:
  - Зошто спиеше со мојот маж, вели првата.
  - Па за да видам кој е подобар, мојот или твојот - и...

 • Човек влегува во салон на Застава:
  - Добар ден, може ли да го видам најновото Југо?
  - Да повелете, еве го,
  - Еј супер Е, а...