Спиење

Подобро 6 саати во школо него ич спиење!

Вицотека: 

Вицотека

 • Проваѓа цајкан у цивилку и гледа овчара куде ги пасе овце и му вика:
  Ај да се кладимо, ако погоду што си да ми дадеш 1 овцу. Овчар вика...

 • Во продавница
  - Има леб?
  - Нема.
  Утредента
  - Има леб?
  - Има, вчерашен.
  - ?!?!?!?!

 • Дневникот на Цвета

  Средата навечер ми изгледаше дека се однесува чудно. Уште утрото се

  ...
 • Си биле мајка, татко и син. Мајката и таткото сакале да се сексаат, ама синот сметал и првата вечер мајката го прашува синот:
  - Сине...