Последна желба

Осуденик седнува на електрична столица, управителот го прашува:
- Имаш ли последна желба?
- Да, да ме држиш за рака!!!

Повеќе од ВицотекаЗошто господ ги мрази педерите? Епа, Ева била неумна и господ ја казнил да ја боли чиндата кога ќе се пораѓа и кога ќе... + повеќе

Трпе го прашува татко му: - Тато дали Тихиот океан е секогаш тивок? - Сешто, Трпе, можеш ли да поставиш поглупаво... + повеќе

Се земале Мујо и Фата. Првата вечер имале секс, и Фата во една тетратка пишала 2. Мујо ја прашува: - Фато зошто пишуваш... + повеќе

Умира Фидел Кастро и со чадор доаѓа до пред рајските порти. Таму Свети Петар му вели: - Седнете, почекајте да видам... + повеќе