Коса

Зошто на плавуша не и паѓа коса?
- Па коренот длабоко се всадил, нема што да му смета.

Вицотека: 

Вицотека

 • Направа која од секој идиот за 500 евра може да направи уметник.
  Упатство:
  1.Canon D40
  2.Подесување: Auto
  3.Нанишани...

 • - Драги, мислам дека карбураторот се наполни со вода.
  - Знаеш ли ти воопшто каде се наоѓа карбураторот?
  - Па знам драги, во...

 • Мујо и Фата се во брак 20 години, а една вечер, во кревет, Фата чувствува дека Мујо почнал да ја допира, да ја гали како што не правел долго...

 • Што е песимист:
  - Оптимист со искуство.