Мачка

Како мјаука мачка на прилепски??
- МЈАУ ЕБАГО.

Вицотека

 • Зашто Кумановките се автокефални?
  -Затоа што нудат кејф во авто!

 • Зошто калкулаторот е најдобар човеков пријател?
  Затоа што секогаш можеш да рачунач на него!

 • Млад брачен пар во занесот на љубовната игра.
  Таа:
  - Зборувај ми нешто прљаво.
  Тој:
  - Кујната, купатилото,...

 • Кога ја сексаш, те сака.
  Кога ја сакаш, те секса?

НАЈДОБРАТА ХОСТИНГ УСЛУГА