Болница

Плавуша полагала за возачка дозвола. Следниот ден ја сретнал комшијата и ја прашува:
- И, како? Положи ли?
- Не знам, членот од комисијата е сеуште во болница.

Повеќе од ВицотекаMuž pri jutarnjoj kavici cita novine i ustanovi da je sretni dobitnik lota. Rekordan dobitak pripada samo njemu. Sretan... + повеќе

Оди човек кај Свети Петар и овој го прашува: - Што те носи наваму чедо божјо? - Абе бев кај еден пријател и си тргнав... + повеќе

Се возат четворица другари во кола. Застануваат и им се мести една проститутка. Дечкото од совозачко седиште прашува:... + повеќе

Блажо и Ристо отишле во казино да си ја пробаат среќата,и седнале на рулетот. Блажо: - Kолку пати во неделата имаш секс... + повеќе