Огледалце

Застанала дебелата Трпана пред чаробното огледало и го прашува:
- Огледалце, огледалце кој е најубав на светов?
- Па тргни се мори Трпано не можам да видам!!!

Повеќе од ВицотекаЕдна девојка го прашува својот дечко: Дали си заљубен во мене? Тој и одговара: Не! Девојката го прашува: Дали... + повеќе

Што прави циган пред компјутер? - Чепка во Recycle Bin....

Малиот Трпе ја прашува баба му: - Кај е тато? - Ене го во тоалет има проблем со триперот и не може да го најде... + повеќе

Влегува полицаец во автобуска станица, а таму се компјутеризирано. Целиот зачуден му приоѓа на компјутерот и го прашува... + повеќе