Собен

Постојат 3 видови на секс:
1. Домашен секс: Се уште не сте се земале и со саканата се сексате по цела куќа.
2. Креветен секс: Оженети сте веќе некое време и се сексате само во спалната соба.
3. Собен секс: Оженети сте со години, минувате еден покрај друг во собата и си дофрлувате:
- Еби се!

Вицотека

 • Трпе се вози во воз.
  Наспроти него седи постар човек.
  Одеднаш, крај левото уво на Трпе долетува плунка.
  Трпе се чуди и го...

 • Седат двајца педофили на клупа во паркот и разговараат, кога крај нив поминува едно дванаесетгодишно девојче.
  Едниот вели:
  - Уф...

 • Што е заедничко помеѓу мечка и државни службеници?
  И двете се заштитена врста.

 • Плавуша и вили на другарка и плавуша:
  - Си направив уште една дупка на увото.
  - И сега како е, подобро слушаш?