Бегање

Наставничката му вели на Трпе:
- Кажи го во сегашно време глаголот оди.
- Јас одам, ти одиш, тој оди…
- Побрзо бе Трпе.
- Јас бегам, ти бегаш, тој бега!!!

Повеќе од ВицотекаСи разговараат две плавуши: - Знаеш ли дека оваа година Нова Година се паѓа во Петок? Другата: - Ауу само да не е 13ти... + повеќе

Психолог разговара со својот пациент и му вели: - Имам една лоша и една добра вест за тебе! - Ајде кажи ја прво лошата... + повеќе

Ало насмевни се

Вистина 2
Ало насмевни се