Милијардер

Се фали една жена на друга:
- Од мојот маж направив милионер.
- А што беше пред тоа?
- Милијардер.

Вицотека

 • Влегува калуѓерка кај игуменката и и вика:
  - Замисли мајко, одев низ шумата и наиде еден гад и ме силуваше. Што да правам?
  - Не...

 • Трпе се јавува во полиција:
  - Ало, полиција?!
  - Да, кажете.
  - Две девојки се тепаат за мене!
  - Епа што има тука лошо...

 • Разговараат две проститутки.
  - Вчера на работа ми дојде еден интелектуалец.
  - Еј интелектуалец! Како беше?
  - Па ништо...

 • Натпис на надгробен споменик
  -Тука лежи женами, а јас дома почивам во мир!!

НАЈДОБРАТА ХОСТИНГ УСЛУГА