Живот

Разговараат двајца пријатели:
- Имаш ли Фејсбук?
- Имам.
- А мсн?
- И тоа имам.
- А Скајп имаш ли?
- И Скајп имам.
- А живот имаш?
- И живот имам, ама ја заборавив лозинката за него.

Повеќе од ВицотекаŠetaju momak i devojka parkom. Kaže joj momak : - Dodji iza žbunja da ti nešto pokažem . Skida momak pantalone i... + повеќе

- Што има брате? Од кај си? - Од Македонија! - Е? Супер, и јас сум од Македонија. Да мавнеме по една за Македонија? И... + повеќе

Пратеник се враќа дома попладне со видно доцнење. Жената со нетрпение го чека на врата: - Па каде си досега?! - Извини... + повеќе

Пошол Хасо на гости кај Фата и Мујо. Кај нив имало и други гости, се расположиле, пивнале по некоја чашка, и на Хасо му... + повеќе