Дедо

Мали Џокица одел на училиште, но починал дедо му и Џокица го нема да се јави во училиштето. По неколку дена оди на училиште и учителката го прашува каде бил толку време. Џокица и рекол на учителката дека починал дедо му и почнал да плаче. Учителката за да го смири и да престане да плаче му рекла дека ке му стави 5-ка по биологија ако знае да и каже од што починал. Тој веднаш престанал да плаче и на учителката и рекол:
- Знам учителке!
- Е ајде Џокица кажи ми од што умре дедо ти?
- Од многу секс учителке!
- Како бре Џокица од многу секс - го прашала таа.
- Ете така, шеташе, шеташе, и кога падна си ја е*а мајката !!!

Повеќе од ВицотекаЖената му вика на мажот “Сега ли се иди дома, 7 сабајле е кај беше цела ноќ!“      Мажот одговара “Па нели знаеш Перо... + повеќе

Ирска, ќерката ненадејно се врќа дома после 5 години отсуство, за кое време ниеднаш не се јавила. Таткои ја кара: - Што... + повеќе

Која е најголемата ноќна мора на нашите цариници? - Европа без граници!

Ако сакате истрел во празно, пукајте во главата.