Ген

Кој ген го поседува Плавуша:
- Хидроген.

Повеќе од ВицотекаSrce moje, šta ima za ručak? • Ništa, mužiću moj! • Pa i juče je bilo ništa?! • E, pa skuvala sam za dva dana!

СМС: - Маче, купив шампањско и колачиња, станот е наш цела ноќ, те чекам! Одговор: - Мачето го нема, јас сум нејзиниот... + повеќе

Си седи Трпе дома и си мисли на Трпана чиј швалер е касапинот: Сега кога ќе дојде дома ке ја прашам: Кај беше? И таа ќе... + повеќе

Се сретнуваат две циганчиња: - Што си бе толку блед, да не си болен? - Не бе. Мајка ми ми го изми лицето.