Овца

Што користи слоницата кога има менструација?
- Овца!

Вицотека

 • Која е разликата помеѓу проститутка и курва?
  Проститутката излегува со сите.
  Курвата со сите, освен со тебе.

 • - Уџите молим вас. – Ааа ма ми ни смо за уџиџавање.
  - Звачу полиције! – Звај, звај!
  - Пошто су вам пуканака?
  - Јесте се...

 • Јапонец му се фали на Босанец:
  – Сакаш ли да ти покажам нешто јапонско?
  – Ајде, вика Босанецот.
  Јапонецот го фаќа и го...

 • Трпана со другарка и се возат во автобус за Охрид. И Трпана раскажува:
  - Вчера се испраќавме со Трпе, лелее што ми правеше, ме фаќаше...

НАЈДОБРАТА ХОСТИНГ УСЛУГА