Грозан принц

Бија си некад некој много ружан принц, бија толко грозан што Пепелашка дома си отишла јоште у 10:30!

Повеќе од ВицотекаКоја е разликата меѓу Битлси и Мајкл Џексон? Битлси се распаднаа на време!!!

Жената му вели на мажот: - На еден питач му дадов цела чинија супа и сто денари! - И тој ја изеде супата? - Да! - Е,... + повеќе

Наградна игра во маркет за техника. Ако купите шпорет модел DE Lux од 39,999.00 денари, во релната ќе најдете една... + повеќе

Доктор психотерапевт лекува болен со хипноза: - Повторувајте по мене: Јас сум здрав, јас сум здрав... Пациентот: - Јас... + повеќе