Пин

Како да бидеш најсигурен дека некоја девојка ќе ти се јави?
Кога ќе и го пишеш телефонот на ливче, дај и ја и кредитната картичка и сигурно ќе ти се јави:
Зошто?
За да те праша кој ти е пинот на картичката!

Вицотека

 • Ги построил командирот полицајците и им зборува:
  Вие што имате средно школо застанете десно, а вие што имате основно застанете лево....

 • Трпана го прашува швалерот:
  - Драги, некогаш си поправал ли фрижидери?
  - Никогаш.
  - Веднаш почнувај, затоа што ја слушнав...

 • Доаѓа Јапонец во посета во Македонија и одат во обиколка на градот.
  Го гледаат Александар Македонски и!!!
  Македонецот:
  Ова...

 • - Зете, замисли си ако дојдат турците, да не заврзат и ти речат:
  - Качи и се на баба ти или ќе те заколеме!
  - Што ќе направиш...