Ти си цајкан

Проваѓа цајкан у цивилку и гледа овчара куде ги пасе овце и му вика:
Може ли ако погоду што си да ми дадеш 1 овцу?.. и овчар се сложија
- Ти си овчар!
- Да, у праву си, еве земи си едну овцу!
С'г овчар му вика, а може ли ја ако погоду што си ти, да ми гу вратиш овцу.
Може вика цајкан.
- Епа ти си цајкан!!!
- Браво бе, како погоди?
- Па од 300 овце ти ми га зема куче!

Вицотека

 • Оди трпе кај татко му, пред излегување и му вика:
  Трпе : Тато, може ли денеска да добијам некој денар повеќе?
  Татко му: Сине што...

 • - На излезот на еден хотел се разминуваат маж и жена, и мажот случајно ја удирил жената по гради. За да и се извини и вели:
  - Госпоѓо,...

 • Кризата обиколувајќи го целиот свет, стигнала до Македонија и рекла:
  - Каде и да одиш, дома си е дома!
 • На испит професорот гинеколог ја прашува студентката:
  - Кој орган го имаш ти, а јас го немам?
  - Мозок - одговорила таа.

НАЈДОБРАТА ХОСТИНГ УСЛУГА