Чистач на ВЦ

- Докторе имам депресија.
- Најдобро средство е да се нурнете во работата.
- Ама, докторе јас сум чистач на ВЦ шољи !!!

Вицотека: 

Вицотека

 • Маж и жена си седат во соба, потскарани и скоро еден час си молчат.

  После некое време мажот и вели на жената:
  - Жено ај да...

 • Влегува доктор во лудница и ги гледа пациентите како скокаат. Само еден од нив седел. Го прашува докторот тој што седи:
  - Зошто сите...

 • Фата родила единаесето дете.
  Ја прашува докторот, како ќе ти се вика детето?
  Фата: Па Мујо.
  Докторот: А како ти се викаат...

 • Што е сличноста на полицаец и куче?
  - И двајцата изгледаат како да те разбираат!