Грев

Што е Грев, а што Греота?
- Грев е да га ставиш у пи*ку, а Греота е да га извадиш!!

Повеќе од ВицотекаДечко: Морам да ти кажам нешто. Девојка: И јас исто. Дечко: Раскинуваме. Девојка: Ама, јас сум трудна! Дечко: E јебига... + повеќе

На интервју за полицајци, комисијата прашува еден од кандидатите: - Колку се два и два? - Дваесет и два. - Молам?!... + повеќе

Се возам утрото на работа и има што да видам. Во лентата покрај мене, жена вози нов Мерцедес. Вози над 80 km/h. Се... + повеќе

Си доаѓа дедо дома и гледа како некоја згодна девојка му го пребарува станот. - Леле, дедо те молам не викај полиција,... + повеќе