Родео секс

- Знаете ли што е родео секс?
Одговор:
- Тој лежи на грб, ти седиш на него, со едната рака се држиш за влакната на неговите гради, му кажуваш дека имаш сида и се обидуваш да останеш врз него 30 секунди.

Повеќе од ВицотекаШто е сличноста на полицаец и куче? - И двајцата изгледаат како да те разбираат!

Си одел некој човек по улица и наишола на дете во инвалидска количка кое се обидува да влезе во некоја зграда. Човекот... + повеќе

Која е разликата помеѓу пес и оженен маж ? - Никаква ни едниот ни другиот не ја дираат домаќинката, а комшиката би ја... + повеќе

Ѓупчето му викат на мајка му - Мамо, мамо, тато знајш шо зеде? Мајката: - Не. Ѓупчето: - Зеде се обесе!!!