Глас

- Виде ли како мој глас гу испуни целу салу кд пoја синоќа на концерт?
- Да, како не, људи одма почнава да искачав за да му направив место!

Повеќе од ВицотекаКако се менуваат работите кога стапуваш во брак? Штотуку оженет маж во мобилниот го зачувува бројот на жена си како “... + повеќе

Кога Влав најмногу се нервира? - Кога ќе го затвори фрижидерот а не знае дали сијалицата свети уште.

Зборив два гробара: Едн вика: Бреее уморан сам како куче днска сахранувасмо еднога сигурно е бија тежак 150 кила! А... + повеќе

- Што има брате? Од кај си? - Од Македонија! - Е? Супер, и јас сум од Македонија. Да мавнеме по една за Македонија? И... + повеќе