Треќа среќа

Келнер носи тањир с'с кременадлу и гу придржуе с'с палац.
- Такој ли се сервира?!
Буни се гост.
- А како? Зар да ми падне и по треќ пут!

Вицотека

  • Дедо Мраз, јас за оваа Нова Година сакам дебел новчаник и тенко тело.
    Само те молам немој да ги помешаш како...
  • Мајк Тајсон влегува во рингот. Против него требало да се бори некој силен боксер, но во последен момент се откажал. За да не пропадне шоуто...

  • Паркира некое бесно авто едн од наши Гастрбајтери и доваѓа до њега некое циганче пружа руку и му вика...
    „Не сам еја ништо 3 дана!“....

  • Оди Македонецот кај Гркот на гости кој му е деловен партнер .
    Кога влегол во дворот имал што да види раскош невиден, преубав двор со...

НАЈДОБРАТА ХОСТИНГ УСЛУГА