Дрво

- Абе, можеш да имаш секс?
- Да чукнам во дрво, можам.
- Абе и јас можам да чукнам во дрво, ама дали можеш да имаш секс?

Вицотека

 • Мажот ја прашува жената:
  - Драга, дали сум привот со кој си спиела?
  А, жената на тоа:
  - Да, драги прв си. Со другите седев...

 • Доктор прашува крупна пациентка дали се држи до диетата:
  - И тоа како докторе, иако морам да ви признаам дека...
 • - Чук, чук.
  - Кој е?
  - Плата!
  - Повелете седнете!
  - Нема потреба, на кратко сум тука.

 • Отишле Трпе и Трпана кај бабата и дедото на гости и бабата почнала да спрема нешто за јадење.
  - Немој бабо не сум за ништо. – и рекол...

НАЈДОБРАТА ХОСТИНГ УСЛУГА