Плин

Зошто се самоубил Хитлер ?
- Оти му дошла сметка за плин!

Повеќе од ВицотекаИде Кумановац (авганистанац) у Дубаи сс жену за Нову Годину, и почнуе да се дере у хотел - Што е овој бе да ви е*у... + повеќе

Келнер му вели на гостинот: - Aко пиете за да заборавите, тогаш ќе мора да платите однапред...

Трпе во хотел се јавува на рецепција: - Качете се веднаш, жена ми сака да скокне од прозорецот! - Ох, па што да правам... + повеќе

Брачен пар сака да купи замок. При разгледување на еден го прашуваат сопственикот: - Да нема случајно духови? - Немајте... + повеќе